Translate

Поиск по этому блогу

среда, 14 ноября 2018 г.

Яку добру краску можливо вибрати для вологих примiщень в домi



Для захисту стін в приміщеннях з відносно високою прохідністю і вологістю потрібна особлива фарба, яка здатна прослужити досить довго в таких умовах. Є такий продукт. Цим вимогам відповідає покриття високої якості ACRYLATE MATT від VIVACOLOR, яке буде чудово захищати поверхні в коридорах різних громадських закладів, медичних установ, кафе і ресторанів, шкіл і університетів і будь-яких інших аналогічних приміщеннях. 
Продукт можна використовувати для фарбування стін в туалетах, ванних кімнатах і санвузлах, тобто всюди, де є постійно підвищена вологість повітря. 
Покриття добре зарекомендувало себе в області зносостійкості матеріалу, тому можна сміливо використовувати його в багатолюдних громадських місцях, де необхідна надійна фарба, здатна триматися досить тривалий термін, не втрачаючи при цьому свої початкові декоративні якості і захисні властивості. 
До речі, при необхідності оброблені поверхні можна мити не тільки простими стандартними миючими засобами, але також і за допомогою слабких розчинників, тільки слід пам'ятати, що проводити подібне очищення потрібно обов'язково суворо по інструкції. Ця прекрасна стійка фарба буде дуже довго захищати і прикрашати поверхні.... 
Детальніше на 27.UA

Перейти на сайт

Комментариев нет:

Отправить комментарий